+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Penzion Pod Špejcharem Recenzje

Ocena hotelu

95%
Znakomicie

by 37 reviews

  • Personel

    97%
  • Czystość

    98%
  • Wyposażenie

    93%
  • Komfort

    93%
  • Cena

    95%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Věra

para, 6.10.2016

Hradec Králové Česká republika

  • Cena ogólna
93 %
  • Možnost přípravy kávy a čaje dle vlastních zvyklostí pozorování kamen na pilinové pelety je lepší než TV Krásné exempláře rostlin v zahradě, kouzelná hortensie latnatá pod oknem Možnost usušit promáčené boty a šaty

  • Za studené,deštivé počasí hotel nemůže

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Václav Anděl

para, 23.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Klidné ubytování a možnost bezpečného parkování

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.9.2016

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Michal

grupa przyjaciół, 12.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • vybavení pokojů, dostupnost do centra, klid

  • ---

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 8.6.2016

Břeclav Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • vadil nám hluk během noci - hlučná skupina hostů ve společenské místnosti, která byla vedle našeho pokoje.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal

grupa przyjaciół, 29.5.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

TICHÁ RENATA

grupa przyjaciół, 10.4.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.4.2016

Čeština

  • Cena ogólna
85 %
  • Příjemné prostředí čisté

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 16.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • Byli jsme spokojeni.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Lenka Koubková

para, 12.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

grupa przyjaciół, 24.5.2015

Čeština

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Milan

para, 12.4.2015

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 7.11.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Příjemný a ochotný pan majitel, čistota pokojů a pohodlné postele.

  • Nic zásadního, co by stálo za zmínku. V penzionu jsme byli spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Podzimek

para, 25.10.2014

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • Teplo - předtopená místnost, teplá voda čistota.

  • nemám

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Veronika Satinská

dorośli, 13.7.2014

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • vstřícný provozní, výborná domluva, uzamykatelná bouda na kola, nový, pěkný a čistý pokoj, možnost grilování, hezké posezení uvnitř, relativně blízko do centra i k Hrobce :D kladně hodnotím také síť proti komárům v oknech, dobrý poměr cena/kvalita.

  • penzion sousedí s areálem bývalé továrny, takže příjezd přes dvůr továrny nepůsobí moc dobře, ale od plotu už je areál moc hezký..

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Kamila Šimečková

para, 28.6.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Prostredi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Nekolná

dorośli, 4.5.2014

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Penzion nabízí velmi kvalitní služby. Krásné prostředí, klid, soukromí v příjemně zařízených pokojích. Pan majitel byl velice vstřícný a příjemný. V oploceném prostoru je zastřešené stání pro auta i uzamikatelná kůlna pro kola. Také je možné využít gril umístěný na zahradě. V areálu jsou také přátelské zakrslé kozy, které dokreslují domácí atmosféru venkovského sídla. Rozhodně doporučuji, zejména k romantickému víkendu ve dvou, ale i k aktivní dovolené na kole. Vše kousek od centra.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan

dorośli, 28.10.2013

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Klára

grupa przyjaciół, 28.10.2013

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • V penzionu se nám moc líbilo.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Adéla

grupa przyjaciół, 8.9.2013

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Ubytování bylo po všech stránkách skvělé - hezké, klidné, s výhledem do udržované zahrádky. Ubytovaným hostům je k dispozici také příjemné venkovní posezení pod stříškou na dvoře penzionu. Oceňuji rovněž velmi vstřícný a nápomocný přístup pana majitele.

  • Společná kuchyňka v přízemí penzionu je opravdu malá - pokud ji chce využít víc hostů, musí se postupně vystřídat.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

para, 1.9.2013

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • Bez připomínek,spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.